Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Рада відкликала депутатів

Народні депутати наприкінці минулого тижня, під час засідання Верховної Ради, відкликали депутатів, які голосували за закони «16 січня», з керівних посад в комітетах.

Рішення підтримали 264 депутати.

Таким чином, народні депутати відкликали Сергія Лабазюка з посади першого заступника голови, Геннадія Бобова – з посади заступника голови комітету з питань аграрної політики та земельних відносин, Андрія Деркача – з першого замглави комітету з питань бюджету, Володимир Кацубу – з першого заступника голови комітету з питань економічної політики.

Крім того, своїх посад позбулися секретар комітету з питань науки і освіти Михайло Поплавський, заступник голови комітету з питань національної безпеки і оборони В’ячеслав Богуслаєв, заступник голови комітету з питань охорони здоров’я Андрій Шипка, заступник голови комітету з питань податкової та митної політики Віктор Развадовський, заступник голови комітету з питань прав людини, нацменшин і міжнаціональних відносин Олександр Фельдман, заступник голови комітету з питань правової політики і правосуддя Антон Кіссе, заступник голови комітету з питань промислової політики і підприємництва Анатолій Гіршфельд, заступник голови регламентного комітету Віктор Бондар, заступник голови комітету з питань транспорту Владислав Атрошенко, а також перший заступник голови комітету з питань фінансової політики та банківської діяльності Леонід Климов.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Частина депутатів заблокували трибуну з вимогою переголосувати постанову, оскільки рішення було ухвалено з неперсональним голосуванням.

Також, депутати вимагали виключити Олеся Довгого з керівництва економічного комітету, що згодом й зробили. Рішення підтримали 228 народних депутатів.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності