Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

«РАДЕЙКО» НАВПРОТИ ЦУМУ ВЖЕ НЕ ПРОПОВІДУВАТИМЕ

У вівторок, 24 травня, під час оперативної наради у міського голови Івано-Франківська повідомили про припинення роботи вуличного радіо на вулиці Дністровській, на яке було багато скарг від мешканців міста.

Керівник Муніципальної інспекції з благоустрою Михайло Яцків доповів, що цього тижня, Муніципальною інспекцією з благоустрою було припинено роботу вуличного радіо на вулиці Дністровській, поруч автобусної зупинки навпроти ЦУМу.
«Було дуже багато скарг на нього», – ​акцентував Михайло Яцків.

Також, Муніципальна інспекція показала фотозвіт своєї роботи, адже вже на кількох оперативних нарадах міський голова Руслан Марцінків запитував, навіщо інспекторам купили фотоапарати, якщо ті не готують фотозвітів? Тож на фото звіті муніципальників чітко видно, що на стіні будинку вже не має аудіо колонок, що так дратували перехожих.

Нагадаємо, що на зупинці на вулиці Дністровській з колонки на стіні будинку, де наче колись правоохоронці розкрили підпільний бордель, декілька років поспіль голосно транслювали релігійні проповіді. Перехожі, люди що чекають на зупинці під будинком на свій автобус, мешканці будинку і продавці, що під ним торгують, адже тут починається базар «П’ятачок», багаторазово скаржились на це «радейко», проте все було безрезультатно. Міська влада вже не раз намагалася припинити трансляцію релігійних програм, однак власник колонок радив комунальникам скаржитися на Бога?..

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Тож відтепер «радіопроповідник», сподіваємося, уже нікого не турбуватиме, окрім його власника, а для проповідей є інші спеціально відведені місця, адже не личить це робити серед жебраків-попрошайників, поміж торговими прилавками чи то зупинки, чи то базару.

Підготував Іван Луйко

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності