Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Соціальні новини

Рак атакує Україну: найкритичніші показники на сході країни та у Галичині

Східні регіони України сьогодні є лідерами за кількістю хворих на рак. Проблема полягає в критичному занепаді екології. Таку думку висловив онколог, лікар-нейрохірург Антон Шкіряк. За його словами, ситуацію не врятували навіть величезні кошти, які вкладав у ці регіони в свій час президент-утікач Янукович.

Наприклад, Харківська, Дніпропетровська, Херсонська області – це близько 420-450 пацієнтів на 100 тис. Населення. А західна Україна: Івано-Франківська, Волинська, Закарпатська області – близько 250 пацієнтів на 100 тис. Населення“, – навів приклад Антон Шкіряк.

Лікар-онколог підкреслив: справа в тому, що велика частина великих виробничих підприємств України знаходяться саме в східних регіонах. В результаті, кількість онкохворих в західній Україні нижче майже в два рази. Лікар також вказав на стиль життя людей в регіонах, як один з факторів розвитку онкологічних захворювань.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності