Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

РАХУНОК ЗА НЕНАДАНІ ПОСЛУГИ

Днями в Редакцію «ЗЛ» надійшов лист від мешканців одного стояків будинку №34, що по вулиці Вовчинецькій у Івано-Франківську.

Зі слів авторів листа, не зважаючи на той факт, що подача тепла у їхні оселі розпочалася цього року на відміну від усього будинку тільки 8 листопада цього року, це не завадило ТзОВ «Станіславська теплоенергетична компанія» виставити усім рахунки за теплопостачання за жовтень місяць! Причому усім квартирам нарахували різні суми платежу (170, 260, 280 грн. тощо), хоча на одному «стояку» площі кімнат є однаковими! Заборгованостей по комунальним платежам, як стверджують самі мешканці, ні в кого з них немає, усі вони справно сплачували впродовж теплої пори року даній компанії авансові платежі в сумі 120 грн/міс.
Численні звернення у телефонному режимі до Міської служби оперативного реагування, аварійну службу ЄРЦу та власне до ТзОВ «СТЕК» позитивного результату не дали: людей культурно, а подекуди і з неприхованим хамством посилали куди подалі. У «СТЕКу» ж людям відповіли: «Це ваші проблеми, що вам там нарахували, скільки і за який місяць, а заплатити вам все одно доведеться», – і кинули слухавку…
З даного приводу мешканці дев’яти квартир згаданого будинку звернулися до прокуратури та міського голови В.Анушкевичуса з вимогою вжити заходів щодо захисту їх прав та законних інтересів та притягнення винних осіб до відповідальності. Втім, як зауважили мешканці, вони уже слабовірять у допомогу влади, тому і звернулися паралельно до редакції «ЗЛ» з проханням висвітлити їхню проблему, сподіваючись, що хоча б у такий спосіб влада їх таки почує.
Редакція «ЗЛ» обіцяє тримати руку на пульсі і ретельно слідкувати за розгортанням цієї історії, що це не єдиний такий випадок.

Тарас Боднар

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності