Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Раніше на Закарпатті дитину назвали “Янукович”, тепер – “Зеленський”. Прикмета?

В Закарпатській області новонародженому хлопчику дали ім’я Зеленський.

Як вдалося з’ясувати, народився хлопчик ще 23 березня в Ужгороді, у ромському таборі. Його повне ім’я – Дьопйош Зеленський Євгенович.

Мати дитини звати Магдалиною, з чоловіком вона не живе. Жінка заявила, що пишається незвичним ім’ям свого сина.

У маленького Зеленського є п’ятеро братів і сестер – Каріна, Марія, Ангеліна, Крістіан та Назар. Найстаршій Каріні вже 23 роки.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Як пояснила Магдалина, вона назвала свого сина прізвищем Президента, бо завжди дивиться програму “Розсміши коміка”, а також стежить за новинами з главою держави. Розповідає, що він їй подобається. Зменшено-пестливу форму імені для своєї дитини не використовуватиме: “Тільки Зеленський. Його ім’я називатимуть тільки так. Я так вирішила“.

Як відноситься дружина Володимира Зеленського, Олена, до витівки циганки, з’ясувати не вдалося, адже вона перебуває карантинному лікуванні з приводу коронавірусу….

Нагадаємо, у 2009 році на Закарпатті дитину назвали іменем Янукович, – невже прикмета?

 

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності