Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Разумков спростував заяву про відставку Гончарука

Частина українських ЗМІ повідомляють, що прем’єр-міністр Олексій Гончарук 28 лютого повторно подав прохання про відставку Президенту Володимиру Зеленському та у цей раз наполягає, щоб глава держави задовольнив його прохання. Водночас голова Верховної Ради Дмитро Разумков повідомив, що заява прем’єр-міністра Олексія Гончарука про відставку не надходила до парламенту.830a58bf4158b529

Підставою для чуток наче слугує те, що Гончарук роздратований ситуацією, в якій медіа публічно смакують кандидатури для його можливої заміни, а президент не тільки не захищає свій Кабмін, але й не заперечує розгляд альтернативних кандидатур.

Також йдеться, що позиції Гончарука значно ослабли після приходу Андрія Єрмака на посаду глави Офісу президента. Попередній глава Офісу Андрій Богдан нібито підтримував починання нинішнього прем’єра в більшому ступені.

Сам Гончарук теж спростував свою відставку на брифінгу після засідання уряду ще 26 лютого:

«Скільки я себе пам’ятаю – мене звільняють, тому я звик до таких питань. Жодних заяв я не писав, з президентом відповідних тем не обговорював», – зазначив глава уряду.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИРазумкову Президент запропонував звільнитися ?!

Відомо, що 28 лютого президент Володимир Зеленський розпорядився провести позачергове засідання Верховної Ради 4 березня о 16:00. Було оприлюднено порядок денний позачергового засідання Ради.

Раніше повідомлялося, що спікер Верховної Ради Дмитро Разумков посварився з президентом Володимиром Зеленським, через що президент порадив главі ВР звільнятися, якщо йому щось не подобається.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності