Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

«Реформатору медицини» мама не дозволяє йти з роботи

Роман Мельник директор департаменту охорони здоров’я Івано–Франківської ОДА 16 квіт­ня 2015 року провів зустріч із «громадськістю».

На яку зігнав усіх головних лікарів та медичний персонал окремих лікарень м. Івано–Фран­ківська, тим самим грубо порушив трудове законодавство. В залі знаходилось не менше 90% медиків. Перед тим як дати відповіді на численні запитання громадськості щодо провальної роботи та хабарництва у медичній сфері. Роман Мельник розповів, що він та департамент працює добре, прекрасно працює і екстрена медицина під керівництвом Володимира Похмурського, якого у порушення умов конкурсу на посаду протягнув сам великий «реформатор». Виконувати Конституційну норму щодо безоплатності медичних послуг він не буде. А хабарництво у лікарнях яке й так є треба узаконити. Щ одо виконання Закону України про очищення влади Роман Мельник розповів, що його матуся не дозволила піти з посади і сказала: «дитино марш на роботу». Тому про виконання закону про Люстрацію Романом Мельником необхідно домовлятися із його матусею, – пише Голос-Інфо.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності