Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Рейдерське захоплення чи виборча кампанія слуги народу

Сьогодні, 11 січня, центрі Києва за адресою вул. Велика Васильківська, 21 виникла конфліктна ситуація при якій виник силовий контакт з великою кількістю національної поліції. 

За попередніми даними офіційні причини конфлікту поки залишаються невідомими. За даними кількох українських ЗМІ (Вести, Голос, Kyiv INFO) конфліктна ситуація виникла навколо офісного приміщення яке нібито належить дружині знаменитого артиста Володимира Зеленського. Але у соцмережах банальну спробу рейдерського захоплення намагаються перевести у політичну площину президентської кампанії і переслідування одного з кандидатів у президенти…

Наразі відомо про затримання співробітниками поліції п’яти чоловік. Всіх затриманих помістили в автозак.
Повідомляється, що існує якась компанія, у якої є першочергове право покупки офісу, її інтереси порушили, тепер компанія судиться в Печерському суді.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності