Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Рейтинг зарплат мерів обласних центрів

Так мер Полтави регіонал Олександр Мамай та мер Тернополя свободівець Сергій Надал обігнали усіх, навіть Прем’єра, майже вдвічі.

Найвищу зарплату серед мерів обласних центрів України отримує міський голова Полтави (населення 295 950 чоловік) Олександр Мамай. Торік його заробітна плата разом з надбавками та преміями становила 226 тис. 722 гривні, тобто в середньому щомісяця майже 19 тис. грн. Про це повідомляє «Полтавщина».

Другим після нього у цьому рейтингу йде мер Тернополя (населення 217 110 чоловік), річна зарплата і котрого разом з надбавками та преміями становила 185 тис. 220 грн.

У той час, коли, скажімо, у його колеги – мера Івано-Франківська (населення 227 030 чоловік) Віктора Анушкевичуса зарплата в 1,8 рази менше, ніж у його колеги з Полтави – 122 тис. 186 грн.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Міський голова Харкова (населення півтора мільйони чоловік!) Геннадій Кернес торік офіційно отримав 106 тис. 501 грн (15 місце в рейтингу). Відразу за Кернесом на 16 місці йде мер Києва (населення майже три мільйони чоловік!!!) Віталій Кличко – 102 тис. 651 грн.

Найменшу зарплату у минулому році отримав мер Ужгорода Віктор Погорєлов – 60 тис. 13 грн. Сума вийшла найменшою, тому що він минулого року працював чотири місяці – у лютому міськрада його звільнив, а в листопаді суд поновив на посаді. Нагадаємо, зарплата Яценюка вдвічі менше зарплати мера Полтави.

За матеріалами Полтавщина

зарплати мерів

 

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності