Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Ремонт Набережної. Кримінальна справа

Резонансний ремонт однієї з найбільших вулиць Івано-Франківська набережної імені Стефаника закінчився кримінальним провадженням за статею 191 Кримінального кодексу.

Так, Управлінням державної служби боротьби з економічною злочинністю обласного УМВС зареєстроване кримінальне провадження № 12014090010003160 від 7.10.2014 та проводиться досудове розслідування. Процесуальний супровід здійснює обласна прокуратура.

В рамках досудового розслідування активно здійснюються слідчі дії. Проводяться опитування свідків, направляються запити.

Ближчим часом запланована позачергова перевірка Державної фінансової інспекції, за результатами якої буде ухвалюватись рішення про оголошення підозри.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Як неодноразово повідомляли «Галка», ремонт Набережної проводила наближена до народного депутат Олександра Шевченка фірма «ПБС». Саму технологію ремонту нардеп неод­норазово називав «космічною». Проте громадськість неодноразово повідомляла про візуальні недоліки у виконанні робіт.

Редакції «Галки» попри кількамісячні спроби так і не вдалося отримати документацію на ремонт цієї дороги, попри те, що роботи виконувались виключно за кошти платників податків.

Стаття 191. Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем
1. Привласнення чи розтрата чужого майна, яке було ввірене особі чи перебувало в її віданні, – карається штрафом до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до чотирьох років, або позбавленням волі на строк до чотирьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого.
2. Привласнення, розтрата або заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем – карається обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.
3. Дії, передбачені частинами першою або другою цієї статті, вчинені повторно або за попередньою змовою групою осіб, – караються обмеженням волі на строк від трьох до п’яти років або позбавленням волі на строк від трьох до восьми років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Джерело: Галка

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності