Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Рішення по збитому окупантами під Луганськом українському Іл-76 приймала суддя-“сепаратист”

Суддя Мелітопольського міськрайонного суду відмовилась визнати загибель Олександра Бєлого – командира літака Іл-76, збитого під Луганськом у липні 2014 року – результатом агресії Російської Федерації.

Про це журналістів повідомила вдова загиблого офіцера Тетяна Чимиркова, яка зверталась до суду з відповідним позовом.

За її словами, відповідне рішення суд виніс 16 квітня.841512

Згідно з рішенням, суд відмовився визнати, що загибель командира транспортного літака Іл-76 Олександра Бєлого і, відповідно, 9 членів екіпажу і 40 десантників, стала результатом збройної агресії Російської Федерації. У рішенні суду, виданому вдові загиблого, вказано лише вступну та резолютивну частину – без мотивувальної частини, де суд аргументує своє рішення.102468

Суддя Мелітопольського міськрайонного суду Юлія Горбачова не змогла прокоментувати своє рішення, пославшись на відсутність часу в зв’язку з судовим засіданням.

Своєю чергою в. о. голови Мелітопольського міськрайонного суду Тамара Міщенко повідомила, що суддя не встигла оформити мотивувальну частину судового рішення у зв’язку з великим робочим навантаженням, пообіцявши, що рішення буде опубліковано повністю в понеділок, 22 квітня.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності