Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Рівненський футбольний клуб став першим в Україні публічним акціонерним товариством

Перший в Україні футбольний клуб у формі публічного акціонерного товариства!

Так279dc4 рівненський “Верес”отримав офіційні документи про створення публічного акціонерного товариства.

Про це повідомляє на своїй сторінці президент клубу Іван Надеїн: “Десятки людей говорили нам “навіщо ви в це лізете”, “це дуже складно”, “не ускладнюйте собі життя”, але ми свідомо пішли на цей крок.

Поясню чому.

Я глибоко переконаний, що час футбольних команд як “іграшок бізнесменів” давно залишився в минулому. Футбол – спорт №1, а спорт – величезний ринок розміром в мільярди доларів. Чому б не спробувати взяти краще з європейського досвіду і не створити успішні проекти футбольних команд в Україні?

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Механізм публічного акціонерного товариства створює таку можливість. За деякий час кожен охочий зможе стати акціонером рівненського “Вересу”. У кого буде 5% і більше акцій, той увійде в наглядову раду і матиме голос при ухваленні ключових рішень.

Повна прозорість. Повна підзвітність. Нові можливості для залучення фінансування і офіційних партнерів.

Це непроста історія і попереду складний шлях. Але ми віримо в ідею і власні сили.

Чим більше слів “неможливо”, тим більше це нас мотивує”.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, що майже рік тому міський голова Рівного Володимир Хомко підписав «акціонерний меморандум», відповідно до якого футбольний клуб «Верес» стане публічним акціонерним товариством, а Рівненська міська рада – одним із його акціонерів.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності