Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

РНБО перетворюється у Клуб веселих і кмітливих, – нове призначення

Один з піонерів КВК-руху, колишній кандидат в народні депутати від партії «Слуга народу» Сергій Сивохо став радником секретаря РНБО з питань реінтеграції і відновлення Донбасу. 
Про це він 21 жовтня повідомив у Facebook.jpg_647
«Починаю тиждень на новій посаді: радник секретаря РНБО з питань реінтеграції і відновлення Донбасу. Для мене це велика відповідальність. Планів неймовірна кількість. Попереду багато складної і важливої роботи. Не підведу!» – написав Сивохо.25_main
Раніше волонтер і ветеран війни з Росією Мартин Брест та журналіст Антон Швець, за підсумками зустрічі заступника голови Офісу президента Зеленського Андрія Єрмака з відомими блогерами 21 вересня, повідомили у соцмережі, що Сивохо очолюватиме групу з представників влади й громадськості, яка буде покликана напряму інформувати Офіс президента про справжній стан справ у Донецькій області, а також опікуватиметься населенням як підконтрольних, так і не підконтрольних українській владі районів.
До слова, президент Володимир Зеленський призначив Сергія Демедюка заступником секретаря Ради національної безпеки і оборони України.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності