Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Російська Дума оголосила Україну “терористичною державою”, а Путін чекає примирення з новим Президентом…

Держдума РФ проголосувала заяву «Про загострення ситуації на Україні», в якій курс влади в Україні на отримання Томосу названий «наміром зруйнувати справжню Православну Церкву». Також, на думку російських парламентаріїв, Україна стала плацдармом боротьби з Росією і її народом «на всіх можливих фронтах і напрямках». Текст документа розміщений на сайті Думи, а ми нагадаємо, що осінню та весною у хворих шизофренією спостерігаються загострення захворювання.

Крім прагнення до незалежності Церкви, в Москві звинувачують Україну в проведенні 14 жовтня в Києві Маршу націоналістів, «саботажі Мінських угод», «зосередження військ, обстрілах і вбивствах на Донбасі», і нарешті – спробах «повністю заборонити використання» російської мови.

«Україна перетворилася на терористичну державу, і правителі сьогоднішньої України заплямовані кров’ю Олександра Захарченко та багатьох інших синів і дочок Донбасу», – констатують депутати російського парламенту, «попереджаючи» Київ, що «спроба нового широкомасштабного військового наступу України на Донбасі» отримає «адекватну» відповідь.

Згадали парламентарії держави агресора і про відповідальність керівництва сучасної України за «курс на розрив російсько-українських відносин».

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«Ще не пізно зупинитися», – йдеться в заяві.

Водночас президент Росії Володимир Путін каже, що хоче дочекатися результатів виборів в Україні і спробувати налагодити стосунки з новим керівництвом країни – президентом.

Про це він сказав у четвер на засіданні міжнародного дискусійного клубу “Валдай“.

Треба дочекатися, коли закінчиться внутрішньополітичний цикл, і я дуже розраховую, що вдасться з новим керівництвом країни вибудовувати хоч якісь відносини і про щось домовлятися. Ми до цього готові! Ми цього хочемо!” – підкреслив Путін.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
 
 Перед цим Путін довго розповідав, як, на його думку, Україні погано без дружби з Росією.
 “Росія, звичайно, зацікавлена в повноформатному відродження відносин з Україною”, – додав російський президент.

21 вересня Україна надіслала Росії офіційне повідомлення, що виходить з угоди про дружбу з нею.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності