Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Російський осетер масово тікає до України, – незадоволений внутрішньою політикою Кремля?

Керівництво Азовського басейну філії “Росморпорт” (РФ) вступило в суперечку з “Росрибальством” через питання, яку рибу варто випускати в річку Дон, пише російське видання privet-rostov.

Екс-міністр сільського господарства Ростовської області В’ячеслав Василенко поділився думкою про те, що вирощений в Ростовській області осетер вважає за краще йти жити в Україну, де його і ловлять місцеві рибалки.

«У нас есть Донской осетровый завод в Семикаракорске. Но мы там сейчас уменьшаем долю осетра. Почему? Да потому что он уходит к нашим братьям (мається на увазі акваторія Азовського моря, що належить Україні) и живёт там до 8 лет. Они его там и ловят. Зачем нам это нужно? Если уж тратим государственные деньги, то правильно разводить леща, сазана, толстолобика, которые нашими были и будут», — заявив Василенко.depositphotos_28010973-stock-photo-caricature-promising-fish

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності