Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Фоторепортажі

Росія отримала “алаверди” – вибухнув російський нафтопереробний завод (відео)

Увечері 9 жовтня в Боснії стався вибух на Бродського нафтопереробному заводі, який контролюється росіянами. За словами мера міста Брод, в результаті постраждали кілька людей, пише RTSR.

Вибух був настільки сильним, що відчувався в сусідніх населених пунктах. Влада провела евакуацію громадян, які проживають поблизу НПЗ, так як під час пожежі відбувся викид в повітря частинок, які становлять небезпеку для здоров’я людей.

Місцеві жителі розповіли, що спочатку подумали про землетрус. “Все було перевернуто з ніг на голову! Це жахливо!” – кажуть вони.
Фото і відео з місця подій в мережу виклали очевидці.

НПЗ Брод – єдиний нафтопереробний завод в Боснії і Герцеговині. Розташований в місті Брод на кордоні з Хорватією. Контролюється російською компанією “Зарубежнефть” (через дочірнє товариство АТ “НефтегазІнКор”).

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності