Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Розбився винищувач ЗСУ із американським та українським пілотами на борту

Сьогодні під час військових навчань впав літак Су-27 та загинули двоє пілотів.

Про це йдеться в повідомленні Генерального штабу.

Неподалік села Пагурці були знайдені уламки літака, а двоє пілотів загинули. Один із загиблих – військовий Повітряних сил Нацгвардії США, другий – український пілот.

“Близько 17 години в районі села Уланів (між населеними пунктами Бердичів та Хмільник) у ході виконання навчально-бойового польоту впав літак Су-27”, – йдеться в повідомленні.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
 У Генштабі повідомляють, що здійснюються пошуково-рятувальні заходи.

На запитання, скільки людей перебувало на борту, у Генштабі зазначили, що зазвичай екіпаж такого літака складається з двох людей.

З даними Українського мілітарного порталу, зазнав аварії винищувач Су-27УБ з бортовим номером 70 Серійний номер: 96310424040.

Зазначимо, що на Вінниччині проходять багатонаціональні навчання “Чисте небо – 2018”, в рамках якої фахівці пошуково-рятувального забезпечення Збройних Сил України спільно з військовослужбовцями з США та Данії практично відпрацьовують питання пошуку, надання допомоги та евакуації екіпажів, які зазнали лиха.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності