Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Розкрили крадіжку

Кілька днів тому вночі в Калуші було обікрадено особняк. Його літня господиня міцно спала, внука, який живе з нею, не було вдома. Цим скористався 27-річний місцевий житель, раніше судимий за крадіжки чужого майна. Він розбив шибку, заліз у будинок. Зловмисник безперешкодно виніс з помешкання телевізор, DVD-плеєр та ноутбук. За допомогою в міліцію звернулась донька господині, яка прийшла провідати матір.
Працівники карного розшуку Калуського МВ УМВС у ході проведення оперативно-розшукових заходів вирахували злодія. Виявилося, що чоловік після крадіжки відвіз поцуплену техніку у Львівську область і залишив своєму знайомому, щоб той підшукав покупців. Мовляв, продавай не торгуючись, бо терміново потрібні гроші. Після цього крадій повернувся в Калуш, де його затримали оперативники.
Правоохоронці вилучили викрадену техніку й відкрили проти злодія кримінальне провадження за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 185 КК України, (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому, – карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років).

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності