Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

СААКАШВІЛІ ТАКИ СТВОРЮЄ ПАРТІЮ. ПРАВОЦЕНТРИСТСЬКУ . ЧОГО СЛІД БУЛО Й ОЧІКУВАТИ

Про це повідомив його заступник в Одеській ОДА Саша Боровик.

Команда голови Одеської ОДА Михайла Саакашвілі створює політичну партію, повідомив в своєму фейсбуці його заступник Саша Боровик.

“Скоро у нас буде політична програма, по суті, – передвиборна. Це буде правоцентристська, фіскально-консервативна і соціально-ліберальна програма. Ми хочемо побудувати демократичну, європейську партійну організацію, в якій лідери вибиралися б демократичним шляхом”,- написав Боровик.

На думку Боровика, ця партія стане спробою змінити політичну еліту України.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

“Адже Саакашвілі сказав, що моя амбіція – змінити політичні еліти. Я думаю це стосується практично всіх, кого ви бачите на політичному небосхилі останні 10 років. Це і президент, і прем’єр, і організації навколо них. Порошенко був одним з батьків-засновників “Партії регіонів”, він був в МЗС і Мінекономіки. Давайте дивитися на Яценюка. він чистий постсовдепівський політик і чиновник, який був і в НБУ, і в парламенті. Так побудовані і їх команди”, – написав Боровик.
Боровик також відзначив, що в Україні політична криза триває вже чотири місяці, політична еліта збанкрутувала і це логічно веде до нових виборів.

Нагадаємо, що згідно з соцопитуванням Інституту Горшеніна, проведеного в лютому 2016 року,  рейтинг потенційної партії Саакашвілі – близько 12%.

А на верхах і низах уже жартують, що незабаром правлячу нині в Україні еліту замінять на грузинську, чого слід було й очікувати.

P.S. Через кілька годин після публікації цієї заяви Боровик забрав назад свої слова про створення партії Саакашвілі, але слово – не горобець…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності