Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Саакашвілі запрошують до Казахстану

Голові Одеської ОДА Союз мусульман Казахстану (СМК) запропонував стати акімом одного з казахстанських міст, розповіли NUR.KZ в прес-службі Союзу.

Лист з відповідною пропозицією було відправлено Саакашвілі від імені СМК і Мусульманського комітету з прав людини в Центральній Азії.

«Ваша рішуча і безстрашна боротьба з корумпованими чиновниками України справила на нас величезне враження. Ми будемо дуже вдячні, якщо Ви втілите цей передовий досвід на території нашої країни», – ​йдеться в посланні мусульман.
У своєму посланні керівництво СМК і МКПЧ ЦА зазначили, що влада Казахстану докладає значних зусиль для викорінення цього соціального пороку, і тим не менше, «технології Саакашвілі», як і раніше, залишаються досить затребуваними, причому не тільки в Казахстані, але і на всьому пострадянському просторі.

Мусульманські правозахисники запевнили Михайла Саакашвілі в тому, що для вирішення поставленого завдання йому буде надана необхідна допомога з боку державних і громадських організацій.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Проте Михайло Саакашвілі ввічливо відмовив казахам:

«Дякую братам казахам, але не можу доставити таке задоволення вітчизняним корупціонерам і нікуди з України виїжджати не збираюся».

За матеріалами закордонних ЗМІ

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності