Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Садовий таки «добився» свого…

З 26 січня третина маршруток Львова оголосили безстроковий страйк, який у випадку невиконання вимог сумлінних перевізників може призвести до повної зупинки громадського транспорту у місті Лева та настання транспортного колапсу.

Мова йде про боротьбу працівників приватних підприємств – перевізників з мером Львова Андрієм Садовим та його наймитами за право працювати та надавати львів’янам та гостям Львова якісні послуги з перевезення:

Саме з такими плакатами в салонах своїх маршрутних таксі виїхали цього понеділка на рейси працівники компаній-перевіз­ників «Успіх БМ». Перевізники наголошують, що поки це тільки страйк на робочому місці. Адже транспортники, «на відміну від молодої команди Садового, усвідомлюють свою відповідальність перед львів’янами та не хочуть повторення «транспортного колапсу 2012 року імені Андрія Івановича». Саме тому, що комфорт львів’ян для перевізників – понад усе, вони виступають з останнім попередженням.

Зі слів водіїв страйк зумовлений свавіллям чиновників міської ради під головуванням пана Садового, які вже не один місяць знищують приватного перевізника у Львові, відбирають маршрути, намагаючись монополізувати ринок пасажирських перевезень («ЗЛ» про це уже повідомляла своїх читачів у минулому році).

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Якщо міська влада таки не почує і цього попередження перевізників, то вони готові перейти до останньої стадії протесту – повної зупинки свого транспортного руху.

Також страйкарі, звертаючись до пересічних громадян, наголошують, що питанням підняття тарифів на перевезення у Львові сьогодні не стоїть на порядку денному, як би це не намагалися подати належні Садовому ЗМІ. Більше того, водії заявляють, що жодних намірів підіймати ціни на проїзд не мають, бо розуміють, що для кожного українця зараз й так нелегкий час: люди повинні допомагати армії, своїм сім’ям… «Тому ми ще якось витримаємо», – підкреслюють у компанії «Успіх БМ» звертають увагу не те, що мову про підняття цін за проїзд ведуть лише ті, хто хоче вчергове дискредитувати та очорнити деяких перевізників.

Підготував Ярослав Гібура

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності