Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Садовий вигадав цілий “теракт” довкола лінійки у польській школі Львова

Сьогодні, 2 вересня, невідомі під час урочистих заходів закидали камінням львівську школу № 24 з польською мовою навчання.3bae19143f1cfe392e9946be60f40c2d

Сьогодні, 2 вересня, близько 12.35 до поліції надійшло повідомлення від директора однієї з шкіл, розташованої в Личаківському районі Львова, про те, що під час проведення урочистостей невідома особа кинула на територію школи невстановлений предмет.

Як повідомляє прес-служба Львівської міськради, інцидент стався під час шкільної лінійки, присвяченої Дню знань, 2 вересня, у Львівській школі № 24 імені Марії Конопницької. Невідомі особи почали кидатися камінням із сусіднього будинку. При цьому ніхто не постраждав. Мер Львова Андрій Садовий вже провів розмову з обласним керівництвом СБУ та Нацполіції, вимагаючи негайної реакції та покарання винних. Поки правоохоронці проводять обстеження району з метою пошуку порушників.Безымянныйheukeojkeoji

На місці події працювала слідчо-оперативна група Личаківського відділу поліції, працівники ювенальної превенції, дільничний офіцер поліції та представники інших служб.

Встановлено, що до події причетний тринадцятирічний львів’янин, котрий перебував у гостях у свого товариша. З балкону, розташованого на третьому поверсі будинку, він кинув на територію школи предмет, схожий на пластилін зеленого кольору – це така іграшка. Як пояснив хлопець, це він зробив заради розваги“, – повідомив т.в.о. начальника Головного управління Нацполіції Львівщини полковник поліції Тарас Сабанюк.

Неповнолітній буде опитаний у присутності батьків, вирішується питання правової кваліфікації події.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Отож, нападу не було: Польську школу у Львові закидали не камінням, а зеленим пластиліном, а для чого міському голові було роздмухувати із цього політичний скандал, залишається тільки здогадуватися. 

Нагадаємо, що 31 серпня-1 вересня відбувся офіційний візит Президента України до Польщі…f3ef0ba31e8a1d12f19bb76a0770e0b5

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності