Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

СБУ порушила справу проти екс-міністра Колобова за випуск облігацій для Росії

KolobovСлужба безпеки України розпочала кримінальне провадження стосовно колишнього міністра фінансів України Юрія Колобова та інших членів уряду України.

Як повідомляє прес-центр СБУ, виробництво розпочато за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 364 Кримінального кодексу України.

“Зловживаючи службовим становищем, в порушення вимог Закону України «Про Державний бюджет України на 2013 рік», Колобовим Ю.В. та іншими високопосадовцями організовано та забезпечено випуск облігацій зовнішньої державної позики на суму 3 мільярди доларів США за рахунок «Фонду національного добробуту» Російської Федерації, а також незаконно перераховано комісію у сумі 450 тисяч доларів США на користь «VTB Capital plc» (дочірня компанія російського банку «ВТБ», Лондон) за розміщення зазначених державних паперів”, – йдеться в повідомленні СБУ.

УНІАН

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності