Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Ще однією бандою керував поліцейський

У Києво-Святошинському районі затримано ватажка злочинного угруповування, яке обкрадала будинки.7315f65-255570 (1)

ФОТО ілюстративне

Про це повідомляє Національна поліція Київської області на своїй сторінці у соціальній мережі. Ним виявився 28-річний оперуповноважений, у званні лейтенанта поліції. Він був не лише керівником, але й організатором банди, яку зібрав з осіб, які раніше вже мали проблеми з законом. Саме правоохоронець обирав жертву, використовуючи оперативну інформацію. Також поліціянт готував знаряддя злочину та розробляв план пограбування. Крім того, оперуповноважений надавав злочинцям у користування свій власний автомобіль, завдяки чому вони могли  скоїти кілька крадіжок за ніч.

Силовик обирав жертви з-поміж тих, у кого вдома були не лише гроші, але й зброя. Так у селі Шпітьки, Києво-Святошинського району, із житла зловмисники викрали 4 одиниці зареєстрованої вогнепальної зброї, понад тисячу набоїв до неї, 16,5 тисяч доларів та 2 тисячі євро, дороге стрілецьке та тактичне спорядження. Під час обшуків у лідера злочинців були виявлені речі, які доказами скоєних злочинів.

Раніше «Столичний регіон» повідомляв, що неповнолітню таращанку у лісі побив та зґвалтував власний батько.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, що українські ЗМІ регулярно повідомляють про викриття організованих злочинних угрупувань, якими керують ті, хто мав би із ними боротися, а саме правоохоронці.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності