Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Ще одного ватажка терористів ІДІЛ затримали уже в Житомирі

Сьогодні, 21 листопада, на одній з вулиць Житомира затриманий 30-річний громадянин РФ, причетний до терористичної діяльності.
Згідно з оперативними даними, затриманий – член радикальної терористичної організації «Ісламська держава Іраку та Леванту»/ІДІЛ, а, можливо, і керівник однієї з її груп.4f0c7968be1081083e6767d16e6b21e8.jpg.pagespeed.ce.2As0dPTRa7

Чоловік затриманий в результаті спільної операції оперативників карного розшуку і бійців КОРД.

30-річний громадянин Російської Федерації розшукується Інтерполом за скоєння вбивства, на території України молодий чоловік переховувався з метою уникнути відповідальності.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИОдного з лідерів ісламських терористів затримано… СБУ у Києві

За наявною у нас інформацією, затриманий є членом радикальної терористичної організації «Ісламська держава» («ІДІЛ»), керівником однієї з її груп.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

“За національністю він даргінець (Дагестан), народився в Луганській області/Україна/. Довгий час жив в Росії”, – розповів виконуючий обов’язки начальника ГУНП Житомирської області В’ячеслав Пашковський.198529705eb62466180946afde8a9ae0.jpg.pagespeed.ce.JTxlYDjOmz

Зараз вирішується питання про екстрадицію затриманого.
«Ісламська держава» – міжнародна ісламістська екстремістська терористична організація, що діяла в 2013-2019 рр. переважно на території Сирії та Іраку. Фактично є невизнаною ніким державою (самопроголошеною як всесвітній халіфат 29 червня 2014 року) з шаріатських формою правління і штаб-квартирою в сирійському місті Ер-Ракку.
ІДІЛ і підконтрольні їй угруповання контролюють невеликі території в Афганістані, Єгипті, Ємені, Лівії, Нігерії, Сомалі, демократичній республіці Конго, ведуть терористичну діяльність на Північному Кавказі, в Алжирі, Індонезії, Лівані, Пакистані, Саудівській Аравії, Тунісі, Філіппінах та інших країнах .

Військові дії проти ІДІЛ активно підтримують міжнародна коаліція країн Заходу на чолі з США, Росія та інші країни. «Ісламську державу» визнано як терористичну організацію в багатьох країнах, і більшістю міжнародних організацій.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності