Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Що купити за біткоїни в Україні: перелік закладів і послуг

Криптовалюта біткоїн стає все більш популярною по всьому світу. І Україна не відстає від світових тенденцій. Підтвердження цьому — вже існуючий у нас в країні оборот біткоїнів. Незважаючи на те, що про масовість говорити ще рано, криптовалюта вже зайняла свою нішу на українському ринку — за біткоїни можна отримати цілий перелік товарів і послуг:

— в продуктовому магазині «Натуральні продукти» можна купити молочну і м‘ясну продукцію, кондитерку і напої за біткоїни за актуальним курсом.

— однією з перших компаній в Україні, яка почала приймати біткоїн, став сервісний центр для iPhone «Ukrainian iPhone Service».

— Yaware – розробник корпоративних додатків з обліку робочого часу, відеоспостереженню і оцінки продуктивності працівників.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

— адвокатська контора «Юскутум» активує розрахунки за біткоїни на прохання клієнтів.

— SendFlowers – інтернет-магазин, який продасть і принесе букет квітів за біткоїни.

— кав’ярня Kava Like.

— магазин кліматичної техніки «Печі.Каміни».

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

— агентство по нерухомості Gek, яке знаходиться в Одесі.

— туристична компанія Blitz Travel.

— IT-компанія Silenca Tech.

— креативне агентство VIDEOFABRIKA.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

— інтернет-магазин акумуляторів 12v.ua.

— магазин натуральних продуктів «Еко-лавка».

Хоча більшість блокчейн-ініціатив в Україні знаходяться на ранній стадії розвитку, сьогодні наша країна входить до п’ятірки країн-лідерів з використання кріптовалюти біткоїн. За оборотами поки ми не порівнянні з Китаєм, але можемо конкурувати з США, Європою та Росією. Крім того, 25% биткоин-проектів мають власників, керівництво, або ключових розробників-вихідців з України.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності