Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Економіка

Щоб заощадити, краще заправлятися біопаливом, ніж дешевим бензином сумнівної якості, — експерт

Щоб заощадити, краще заправлятися біопаливом на брендових АЗС, ніж купувати дешевий бензин у неперевірених компаній. Про це розповів директор Інституту споживчих експертиз Юрій Чорнобривець.

“Купуючи паливо у перевіреного постачальника, набагато менше ризику придбати неякісний продукт. Заправляючись на гривню або півтора дешевше на якийсь no-name АЗС, ви ризикуєте потрапити на паливо, яке в два-три рази гіршої якості, ніж на перевірених станціях. Тому для автолюбителів це повинно бути лакмусовим папірцем: низька ціна – чекай того, що там не все гаразд з якістю палива.

Альтернатива заощадити – купувати біопаливо на перевірених АЗС. Різниця в 4 гривні з пальним, яке продають сумнівні станції, дозволить заощадити і убезпечити себе від покупки контрафакту. І хоча там трохи більше можуть бути витрати цього палива, тому що все ж температура горіння біокомпонентів вона менше ніж нафтових, але в будь-якому випадку, якщо різниця в 4 грн на літрі – це досить економно “, – розповів він.

Нагадаємо, Інститут споживчих експертиз неодноразово досліджував якість палива на вітчизняних АЗС.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності