Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Секретар Івано-Франківської міськради лобіювала протиправну забудову озера в мікрорайоні “Каскад”

Окружний адміністративний суд Івано-Франківської області задовольнив позов власників земельних ділянок у мікрорайоні «Каскад», що в Івано-Франківську. Вони вимагали скасувати рішення міської ради про затвердження детального плану території для будівництва школи в межах вулиць Василя Стуса – 24 Серпня.

Зазначимо, що мова йде про озеро в мікрорайоні Каскад.30825539_10214363963284366_1234537854_o

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИУ Івано-Франківську забудівники поклали оком на ще одне озеро

Тож Адмінсуд визнав протиправним та нечинним рішення Івано-Франківської міської ради від 31 липня 2018 року №272-21 про затвердження детального плану тереторій для будівництва освітнього закладу.

ТАКОЖ ЧИТАЙТЕ: : Мер Івано-Франківська використовує комунальний транспорт для агітації за свого секретаря

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Питання будівництва школи на місці водойми і прилеглої території Виконавий комітет міськради розглянув 24 квітня 2018 року. Тоді на засідання прийшли численні жителі мікрорайону, які проти такого будівницта та руйнації чергової міської рекреаційної зони, як це відбулося із ставом по вулиці Ленкавського та із озерами по обидва боки вулиці Набережної ім. В. Стефаника, де на їх місці повиростали елітні мікрорайони багатоповерхівок. Тому, зрозуміло, що члени міськвиконкому, котрі майже наполовину складаються із представників будівельного бізнесу, та міський голова свободівець Руслан Марцінків людей не захотіли чути… А згодом, 31 липня 2018 року, свободівська більшість у міській раді на сесії, всупереч прохання місцевої громади, проголусувала за рішення щодо будівництвана на вказаній території.

ТАКОЖ ЧИТАЙТЕЦВК впрерто не помічає порушень виборчої агітації кандидатом-посадовцем в Івано-Франківську

Ініціатива ж будівництва в межах вулиць Василя Стуса – 24 Серпня, як нагадує у своєму відеосюжеті телеканал “UA:Карпати”, належить секретарю міської ради Оксані Савчук, яка саме є депутатом Івано-Франківської міської ради, обраним по мікрорайону Каскад, а нині балотується по виборчому округу №83 (м. Івано-Франківськ) від ВО “Свобода” до Верховної Ради.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності