Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

СЕМЕНЧЕНКО: УКРАЇНУ ВРЯТУЄ СИЛЬНА АРМІЯ: МИ МАЄМО СТАТИ ДРУГИМ ІЗРАЇЛЕМ

Комбат вважає, що не можна демонструвати Путіну слабкість, бо тоді він піде далі.

Командир добровольчого батальону «Донбас» Семен Семенченко вважає, що Україну врятує сильна армія. Про це він заявив в інтерв’ю телеканалу «24».

7 - Семенченко.«Треба бути сильними у військовій сфері. Ми маємо стати другим Ізраїлем, нам потрібен їх досвід, як країни, яка постійно воює. Тому що буде постійна нестабільність з цими «ДНР» і «ЛНР»», – наголосив він.
Також комбат «Донбасу» вважає, що Україна має скористатися світовим досвідом.
«Необхідно шукати тих людей, які не так загрузли у злочинах і створювати для них умови, щоб вони могли працювати на благо України, а також треба на нашій території провести терміново децентралізацію, дати владу людям на місцях», – впевнений командир.

Він зазначає, що за останні місяці в Україні значно виросла громадська активність людей, але поки не працюють закони нової системи, в якій заохочують позитивні дії, це буде більше виключення.

За його словами, рівень активності українців відрізняється у різних регіонах країни. Заворушення на сході починалися з невеличкої кількості людей, яких звозили на проросійські мітинги за гроші, а також з російських найманців.
«Те що місцеві на Сході підтримують «ДНР» – це не правда. Люди чітко розділяють «ми» і «ці з ДНР». Для того терористи і стріляють з мінометів і градів по власним містам, щоб скинути провину на українську армію і примусити людей їх підтримувати. Для цього вони розправляються з активістами, які намагаються виступати проти. Намагаються збільшити свою підтримку», – розповідає Семенченко.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Крім того, на думку Семенченка, оголошене перемир’я є слабким. Комбат вважає, що не можна демонструвати Путіну слабкість, бо тоді він піде далі. Натомість, якщо російська армія зазнає великих втрат серед військових, вторгнення на територію України не станеться.

Джерело: УНІАН

Зазначимо, що саме Ізраїль є однією з сучасних країн, де строкову службу в армії обов’язково також проходять і жінки. Сьогодні ж Ізраїлю в цьому наслідують чимало країн Близького Сходу і Північної Африки… Отож, якщо заяву щодо наслідування Україною Ізраїля, озвучену Семенченком, який увійшов у першу п’ятірку виборчого списку партії львівського мера Андрія Садового «Самопоміч», вважати однією з прихованих тез передвиборчої програми партії, то чи набере вона 26 жовтня достатньої кількості жіночих голосів, які становлять біля 50% виборців?
Редакція

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності