Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Сервіс зі списком вільних платних номерних знаків уже до ваших послуг

Головний сервісний центр МВС України запустив онлайн-пошук вільних платних автомобільних номерних знаків. Сервіс допоможе власникам легкових авто перевірити наявність бажаних комбінацій цифр і дізнатися ціну, однак можливість придбати або забронювати номери онлайн не передбачено.

На сайті комбінації автономерів розділені за вартістю та адресами територіальних сервісних центрів МВС.37b83baec2329f6f300cf544953ad866_5d417c8cf07c3

Щоб скористатися послугою, потрібно зайти на сайт регіонального сервісного центру МВС і вибрати «Номерні знаки: виготовлення та зберігання». Далі натиснути на «Додатковий сервіс» – «Наявність платних номерних знаків». Там з’являться номери за цінами і адресами.

Щоб придбати номерний знак, потрібно вибрати декілька варіантів та принести документи до сервісного центру МВС, де є бажаний номер. Пакет документів повинен включати папери, необхідні для реєстрації (перереєстрації) транспортних засобів.

Також МВС запустило сервіс підрахунку вартості індивідуальних автономерів, який дозволить визначити ціну номерного знака для автомобіля з бажаними цифрами і їх комбінаціями.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, що з 24 квітня українці можуть замовити та оплатити виготовлення індивідуальних номерних знаків на автомобіль в онлайн-режимі, а готовий номер отримати «Новою поштою». Стало відомо, коли українські електрокари отримають зелені номери.

Раніше МВС презентувало новий інтернет-сервіс, який дозволить перевірити свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу та історію авто по його номеру. Окрім того, в Україні запрацював електронний кабінет автовласника.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності