Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Шевченко освоїть майже 200 млн. грн. на дорозі Львів-Франківськ

Служба автомобільних доріг у Львівській області підвела підсумки тендеру на ремонт дороги у напрямку Івано-Франківська.

Як повідомили «Галці» у прес-службі установи, за його підсумками у цьому році будуть відремонтовані дві ділянки протяжністю у 23 кілометри, на які уряд виділив 200 мільйонів гривень.

Зокрема меншу ділянку – 3 кілометри, ремонтуватиме ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл». Значно більший і ласий шматок роботи дістався фірмі «ПБС», яка є близькою до народного депутата України Олександра Шевченка.

Це підприємство відновлюватиме покриття на 19,3 кілометрах дороги, від села Давидів до кордону з Івано-Франківщиною (через Бібрку).
Нагадаємо, Олександр Шевченко був особисто присутнім під час розкриття пропозицій у цьому тендері.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Ремонтні роботи мають розпочатися вже ближчим часом, повідомили львівські дорожники.

Як відомо, минулого року фірма «ПБС» взялася до ремонту вулиці Набережної після особистого втручання у тендерний процес Олександра Шевченка. За підсумками переговорів з обласною владою, переможець тендеру «Трейдзахідбуд» віддав можливість прокладати асфальт саме «ПБС».

Згодом «Галка» писала про кримінальне провадження за участю ПБС, яке може мати стосунок до ремонту Набережної. Однак ПБС цю інформацію спростувало.

Джерело: Галка

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності