Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

«ШКАНДАЛЬ». МАЙЖЕ ЯК ФРЕЙМУТ

Секретар наглядової ради франківського КП «Єдиний роз­рахунковий центр» Вадим Войтик звинуватив активістів партії Дмитра Добродомова «Народний контроль» (НК), яку дехто називає новим проектом Яценюка на заміну Народному фронту, у «дебоші». У відповідь Андрій Корнієнко, кандидат у мери Івано-Франківська від цієї партії, назвав міських комунальників «кодлою».

«Сьогодні політичні клоуни з псевдо-партії «Наркоконтроль» влаштували дебош в одному з офісів ЄРЦ. Довелося викликати державну службу охорони, аби відновити роботу установи. Цікаво, що розпальцований чувак в окулярах йде в мери. І мені соромно через це за своє місто, бо вкупі з буковельським гідрантом ближчі вибори починають нагадувати Донбас 90-х років, а не європейський Франківськ 2010-х», – ​написав Вадим Войтик на своїй сторінці у Facebook.

У «Народному контролі» причину сварки пояснюють тим, що журналісти з активістами намагалися взяти коментар у заступника директора підприємства Олександра Качанка щодо ремонту даху по вулиці Хоткевича, 44. Там комунальники зібрали гроші за ремонт даху з цілого будинку, але роботи чомусь не завершили? А Качанко, як твердять в НК, від коментарів і пояснень відмовився та викликав охорону, яка в свою чергу викликали міліцію.

Згодом Андрій Корнієнко теж написав на своїй сторінці:
«Єдиним способом заставити це кодло працювати і хоч щось робити з того, за що вони збирають з людей гроші, є присутність камери і публічність. Скоро все буде в ефірі. Приватна охорона, паркани, ґрати (за ваші гроші) не допоможуть сховатися! Вони реально нас бояться. Я це бачив сьогодні».
Також журналісти «Народного контролю» погрожують написати заяву у правоохоронні органи щодо перешкоджання журналістській діяльності, що загалом чимось починає нагадувати відому заїжджену платівку інспектора Фреймут, яка шукає і провокує скандали для підняття рейтингів її програми та телеканалу, коли інші це роблять, мабуть, виключно для виборчого піару?..
Нагадаємо, що днями відому телеведучу Ольгу Фреймут та її програму звинуватили у фальшуванні та підставі, що було підтверджено відеодоказами, знятими службою охорони одного з відомих столичних торговорозважальних центрів з допомогою прихованих камер спостереження. На відео чітко видно, як член команди Фреймут допомогла запхати у футляр від скрипки неповнолітньому хлопчині пляшку пива, яке всупереч Закону йому буцімто продали у ТЦ, а телеведуча це згодом цн «викрила»… Після чого, по зйомці «скандального викриття», та ж сама асистентка ведучої розрахувалася готівкою з бабусею підставного неповнолітнього хлопчини, що теж зафіксували камери спостереження…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Підготував Іван Луйко

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності