Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

ШУХЕР НА АВТОБАЗАРІ

Минулої неділі близько сорока працівників військових комісаріатів з цілої області, за підтримки міліції, раптово з’явилися на автобазарі на околиці Івано-Франківська.

Як відомо, він вважається найбільшим у Західній Україні.

Міський воєнком Ігор Сорокопуд повідомив, що на місці у чоловіків призовного віку з’ясовували ідентифікаційні дані, і вручали повістки для проходження медкомісії чи уточнення інших даних.

Загалом, на місці вручили майже 80 «запрошень». Під таку роздачу потрапили ті, хто працює на автобазарі, продає або купує транспорт чи інші товари.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«Реагували по-різному. Більшість з розумінням. Дехто сперечався, агресивно відносився – «а чого тут, а яке право». Але гострих інцидентів не було, сутичок не було. Щоправда найбільше чоловіків просто пропадали», – зізнався Сорокопуд.
З отриманими повістками чоловіки мають з’явитися у військкомат до вівторка. Воєнком не приховує – скоріш за все багато тих, кому вручили повістки, могли назвати несправжні імена.

Залишається лиш припустити, що, мабуть, саме відтіля від повістки і тікав той водій, що на шаленій швидкості поруч автобазару скоїв ДТП так, що представникам ДСНС довелося аж розрізати авто, щоб його відтіля звільнити.

Дмитро Несміш

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності