Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

ШУСТЕР – ​НОВА ЗБРОЯ КОЛОМОЙСЬКОГО?

Савік Шустер відкрив новий політичний сезон на телеканалі Коломойського – ​і це символічно.

Багато було розмов про те, що Савік «відірвався» від олігархів і пішов у вільне плавання, будує власний проект і власну студію. Ще в липні телеведучий заявив про створення нового «свого» телеканалу 3S.TV, який почне трансляцію з 4 вересня 2015

«Ми вирішили створити свій канал. Ми назвали його 3S.TV», – ​повідомив Шустер. Ведучий ток-шоу розповідав, що «канал буде рівно віддаленим як від політичних партій, так і промислових і фінансових груп». Ці слова вийшли в ефір 17 липня. Але пройшло всього півтора місяці, і «незалежний», «не дотаційний», «рівновіддалений» проект продався Ігорю Коломойському.

Політичне ток-шоу Савіка Шустера «Шустер Live» вийде в ефірі телеканалу «1 + 1» вже в цю п’ятницю, 4 вересня. «Для нашого проекту це однозначно новий етап і я радий, що загальнонаціональний канал готовий надати нам свободу редакційної політики», – ​цитує Савіка Шустера прес-служба «1 + 1».

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

У відповідь Гендиректор «одиничок» (1+1) Олександр Ткаченко сказав, що Шустер – ​надійний партнер. «Зараз, коли політична ситуація в країні загострилася, критично важливо створити широкий майданчик для конструктивного діалогу. Я сподіваюся, що це стане можливим завдяки партнерству з командою Савіка». В принципі, досвід роботи з олігархом Коломойським у телеведучого є.

По-перше, кілька років тому Шустер консультував головного приватівця з приводу покупки (перезавантаження) каналу ТЕТ. По-друге, нещодавно Шустер надав Ігорю Валерійовичу свій медіа-майданчик, щоб той висловився матом з приводу призначення Саакашвілі губернатором близької йому Одеської області. Мабуть, вже тоді Коломойський вирішив прикупити Шустера оптом, а не окремими ефірами, які, за чутками, коштують від $30 000 до $100 000.

Савіку Шустеру не вперше змінювати кнопку, він вже «походив» по всіх головних телеканалах України: ми бачили його на «112 Україна», на «Першому Національному», телеканалі «Інтер» і телеканалі «Україна». Нескладно помітити, що всі попередні місця роботи Шустера так чи інакше були пов’язані медіа-нитками з ЗМІ, які контролювала влада.

Тепер він відкрито переходить на опозиційний телеканал опозиційного політика. Тому прогнозованими гості перших програм Савіка на «одиничках»: Олег Ляшко, хтось із «гасконців», типу Філатова або Корбана, може, загляне на вогник Тимошенко.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Якщо Коломойський купує шоу Савіка Шустера, то це означає, що у власника «Привату» великі плани. Власне кажучи, він їх вже озвучив: дострокові перевибори ВР і президента, реванш і перезавантаження всієї політичної системи України. Кров під Радою 31 серпня, розвал коаліції за допомогою Олега Ляшка та шоу Шустера на телеканалі «1 + 1» – ​це все ланки одного ланцюга.

Кому, як не медіа-магнату Порошенку знати силу інформаційного слова: адже його «П’ятий канал» був рупором двох революцій – ​«помаранчевої» і «революції гідності», і все вийшло. Так що у Коломойського шансів не менше. Тепер залишилося включити телевізор…

Джерело: Проекти України

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності