Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Швеція депортує 22 тисячі мігрантів

Поліція Швеції склала список з 22 тис. мігрантів, яких влада країни має виселити примусово.

Як повідомляє видання Aftonbladet, з цього списку більше 14 тис. шукачів притулку позначені як такі, що переховуються.
Незважаючи на існування такого списку, поки що поліція не отримала повноважень для активізації зусиль щодо примусового виселення мігрантів.

Видання також підкреслює, що наприкінці жовтня поліція звернулась із запитом щодо примусового виселення 21,748 біженців.

З них 14140 чоловік знаходяться у розшуку. Інші 7608 люди перебувають у приміщеннях для біженців, які надала міграційна Рада Швеції.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«Це ті випадки (справи біженців, яких будуть депортувати), які були передані в поліцію, тому що міграційна Рада ухвалила рішення про примусове виселення. Таке рішення має бути ухвалене на державному рівні, адже лише держава має монополію на насильство», – ​розповів Патрік Енгстром, керівник департаменту прикордонної служби Швеції.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Швеція посилила правила надання притулку. А з кінця 90-х рр. уже минулого століття ця скандинавська країна прийняла десятки тисяч мігрантів з колишнього СРСР, переважно його кавказьких республік, більшість з яких й до сьогодні живуть тут за рахунок соціальної допомоги, не поспішаючи з пошуками роботи. Зі слів наших земляків, що теж проживають у Швеції, з того часу для цієї країни стало характерним явище, коли такі водії-мігранти на АЗС, виправивши до повного, бак свого авто, так поспішають, що навіть забувають розрахуватися за пальне та ще довго тягнуть за своїм залізним конем шланг або й цілу бензоколонку…

За матеріалами закордонних ЗМІ

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності