Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Сільрада дала фірмі свого депутата 12,5 млн. на дитячий садок

Вовчинецька сільська рада уклала угоду з агропромисловою фірмою «Злак» на будівництво дитячого садка на вулиці Живописній, пишуть Наші гроші.

Вартість угоди становить 12,50 млн. грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель». Дитсадок розрахований на 150 місць. Будівництво планують завершити до кінця 2016 року. Передбачено будівельні роботи, підведення комунікацій, встановлення сантехніки, опорядження приміщень, придбання шаф, лавок, столів, облаштування майданчиків, озеленення території та ін.

У підземній частині будинку зроблять басейн. Агропромисловою фірмою «Злак» володіють Василь Човганюк, Володимир Човганюк, а також Василь Угренюк, безпартійний депутат Вовчинецької сільради. Свого часу всі троє були прописані в одній квартирі. Єдиним конкурентом на торгах було ПП «Термобуд» Зіновія Стиранівського.

Джерело: ЗМІСТ

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності