Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

СІЛЬСЬКИЙ РЕКЕТ ПО-ПРИКАРПАТСЬКИ

Працівники прикарпатської міліції мають підстави вважати двох місцевих мешканців причетними до скоєння понад десятка таких злочинів у населених пунктах чотирьох районів краю.

Як встановлено, ініціатором вчинення крадіжок був 25-річний житель Тлумаччини, який лише наприкінці вересня минулого року звільнився з місця позбавлення волі. Утім, чоловік не повернувся додому, а винайняв житло в обласному центрі. Тут він знайшов спільника до майнових посягань і невдовзі, як мовиться, узявся за старе – обкрадати крамниці.

Разом з 24-річним івано-франківцем зловмисник обирав об’єкти крадіжок переважно у сільській місцевості. Відтак уночі молодики за допомогою підручних засобів, найчастіше – уламків металевих труб виламували захисні металеві решітки на вікнах або просто розбивши шибку проникали до приміщень магазинів. Викрадали здебільшого готівку з каси, а також продукти харчування, алкогольні напої, цигарки. Частину цього залишали для власних потреб, а решту спродували. Інколи їм вдавалося поцупити й цінніші речі. Приміром, в одному з магазинів Рогатинського району викрали телевізор, на Рожнятівщині – відеокамеру, а останньої злодійської вилазки в Тлумацькому районі – ноутбук.

Як повідомив заступник начальника Управління – начальник кримінальної міліції УМВС України в Івано-Франківській області полковник міліції Володимир Марчук, після затримання підозрюваних було проведено санкціоновані обшуки за місцем проживання цих осіб, в ході яких правоохоронці вилучили чимало речових доказів, які підтверджують причетність до вчинення крадіжок з торгових закладів.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Наразі затриманому тлумаччанину оголошено підозру про вчинення злочинів та обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності