Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

СКАНДАЛ. Нова поліція побила безхатченка, переплутавши ложку з ножем

Частина людей просила не бити чоловіка, а інша аплодувала діям поліціянтів

У мережі з’явилося відео, на якому видно, як працівники нової української поліції минулого тижня намагалися затримати безхатченка у Києві, переплутавши ложку у його руці із ножем.

На відео, набравшого на різних інтернет-сайтах понад мільйон переглядів, можна помітити, що чоловік похилого віку, який ухиляється від поліцейських, отримав від них впродовж шести хвилин безліч ударів кийками по ногам та голові, спершу ніж ці перелякані профі спромоглися підійти і його скрутити.

Публіка, яка спостерігала за тим, що відбувається, розділилася на два табори. Одні звинувачували поліціянтів у перевищенні повноважень, інші, таких виявилися одиниці, – закликали не заважати виконувати професійні обов’язки.
Нагадаємо, поки закон про нову поліцію не вступив у силу, поліцейські виконують роботу у тестовому режимі.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Зауважимо, що, відповідно до нових правил, поліція не має права бити людей кийками по голові, шиї, ключицях.

Загалом дивує, що нині нові поліціянти хизують своїми безліччю фото з власними чисельними татуюваннями, адже, скажімо, з тату на відкритих ділянках тіла (зап’ястя, передпліччя, шия, обличчя і ін., – ред.), згідно Наказу Міноборони такого кандидата категорично заборонялося призивати до внутрішніх військ, це ж досі стосувалося й МВС.

Загалом, скороченням професіоналів, посилаючись буцімто на люстрацію, одержанням безкоштовних автомобілів від Японії та форми від США, зміною назви з міліції на поліцію жодна реформа не проводиться, а тим більше цим і завершуватися…

За матеріалами соцмереж

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності