Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

СКАНДАЛ В МІНІСТЕРСТВІ ОСВІТИ

5 - СКАНДАЛ В МІНІСТЕРСТВІ ОСВІТИ.Директор Українського центру оцінювання якості освіти, член колегії МОН Ігор Лікарчук відкликав свій підпис під рішенням колегії МОН щодо підсумків розвитку дошкільної, загальної середньої, позашкільної та професійно-технічної освіти у 2013/2014 навчальному році та завдань на 2014/2015 навчальний рік. Про це він повідомив у своєму Facebook.

Своє рішення директор УЦОЯО обґрунтував діями чиновників МОН, які не погодили остаточний варіант рішення колегії з її членами.

«Нагадаю, що це засідання відбулося іще 22 серпня (!!!!) і проект рішення тоді прийняли за основу. На засіданні колегії я вніс ряд, на мою думку, суттєвих пропозицій стосовно покращення роботи МОН та ситуації в освітній галузі. Зокрема, пропонував провести кадрову ротацію у двох Департаментах МОН…», – зазначає Лікарчук.

«Зрозуміло, що до кінцевого варіанту рішення мої пропозиції не ввійшли. Натомість там написано дуже багато усякого і різного. У тому числі й такого, що не можна читати без посмішки», – підкреслює директор УЦОЯО.

Він зауважив, що вже повідомив членів колегії про рішення щодо відкликання свого підпису під вищезазначеним документом.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«Шановні колеги! Офіційною поштою я щойно отримав рішення колегії МОН від 22 серпня 2014 року, яке ми начебто прийняли. Не знаю, як Ви, але я останній варіант цього рішення не бачив. Очевидно, як завжди, чиновники МОН за нашими спинами його написали, не вважаючи за потрібне погодити з членами колегії останній варіант, і поклали на підпис Міністру. Виникає питання: кому і для чого потрібні такі ігри? Тому прошу вважати, що за подібне рішення я, як член колегії, я не голосував. Секретаря колегії прошу внести відповідні зміни до протоколу засідання», – наголосив Ігор Лікарчук, звертаючись до членів колегії Міністерства освіти і науки.

Джерело: Середня освіта

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності