Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Фоторепортажі

СКІЛЬКИ ЩЕ ГИНУТИМУТЬ УКРАЇНЦІ?

Як повідомляє Міністерство оборони, літак був уражений вистрілами вогнем із зенітної установки та крупнокаліберного кулемета.
У відомстві повідомляють, що літак перевозив особовий склад з метою ротації. На борту літака знаходилися військовослужбовці, техніка, спорядження та продовольство.
Керівництво Міністерства оборони України, Генерального штабу Збройних Сил України та командування Повітряних Сил Збройних Сил України «висловлює щирі співчуття батькам, рідним та близьким загиблих військовослужбовців у зв’язку із трагічною непоправимою втратою».
Як повідомляє ТСН з посиланням на свої джерела в українській армії, на борту літака знаходилися військовослужбовці 25-ї аеромобільної бригади. За наявними даними, на борту було 49 осіб. Це десантники та члени екіпажу.
Момент вибуху літака зафіксували камери спостереження, повідомляє група «Інформаційний опір».
Як повідомлялося раніше, Луганський аеропорт контролюють дві десантних бригади. З 8 червня аеропорт знаходиться в облозі.
Остання спроба його атакувати була зроблена силами самопроголошеної ЛНР 11 червня о 5 ранку. Атака терористів не принесла їм бажаних результатів. Серед українських військовослужбовців постраждалих немає.
До цього, вночі 10 червня терористи зробили марну спробу атакувати аеропорт. Але були відтіснені українськими військовослужбовцями. Бій тривав близько години. В результаті був убитий 1 терорист. 14 отримали поранення.
За кілька годин до цього ввечері 9 червня аеропорт пережив мінометну атаку. З українських військовослужбовців ніхто не постраждав.
Серед загиблих члени екіпажу здебільшого були представлені вихідцями з Запоріжської області та одним коломиянином з Прикарпаття, два десантники з Донецька, по одному з Херсонщини, Одещини, Харківщини, Луганщини, Кіровоградщини, Львівщини. Інші кількадесять десантників з Дніпропетровщини
Вічна їм пам’ять, усім полеглим героям України!

Редакція «ЗЛ»

web-f12-1

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності