Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Соціальні новини

Скоєно збройний напад на київську суддю та тяжко поранено її чоловіка…

В Україні судді серйозно занепокоєнні власною безпекою. А все через загальну доступність їхніх Е-декларацій, через що, на їхню думку, в Україні почастішали напади на помешкання суддів та спроби заволодіти їхнім майном.

Одним із таких прикладів може слугувати саме вчорашній напад на київську суддю із її чоловіком-адвокатом, які саме ввечері разом із трирічною донькою поверталися до себе додому, де на них уже чатували злодії. Про це у соцмережі повідомляє товаришка та колега судді, посилаючись на дозвіл останньої про розголошення.

Так вчора, 1 жовтня, близько півдругої ночі суддя Деснянського районного суду міста Києва Наталія Буша з  повідомила, що на неї з чоловіком і маленькою донечкою скоєно злочинний напад з метою пограбування. Дитина дуже злякалась калюж крові і кривавого сліду свого батька. Мати з донькою живі та відбулися переляком, а ось чоловік судді доправлений до реанімації у вкрай тяжкому стані.

Зловмисники балаклавах зі зброєю чекали своїх жертв біля дому батьків судді, в засідці на подвір’ї, куди проникли через сусідню ділянку, на якій ведеться будівництво і стоять «ліса».
Захопивши зненацька своїх жертв, злочинці розділили їх та  піддавали тортурам близько 30-40 хв., вимагаючи $100 тисяч  і зброю. Чоловіку при цьому прострелили обидві ноги, від чого ой ледь не стік кров’ю. Погрожували прострелити коліна і жінці…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Виявляється, начебто саме чоловіка-адвоката злочинці сплутали з братом його дружини-судді та говорили, що завдяки поширеній в інтернеті інформації знають все про майно батька – колишнього судді апеляційного суду міста Києва.

Згодом, зі слів судді-жертви, нападники хотіли кинути до будинку бойову гранату, але жінка, начебто, вмовила їх того не робити, щоб не зашкодити життю дитини. Після чого злодії полишили будинок, забравши із собою награбоване. Але на сусідній вулиці один із нападників якимсь дивним чином підірвався на згаданій вже власній гранаті. Інших шукає поліція.

Чоловіку судді провели переливання крові, якої через поранення він дуже багато втратив через прострелену артерію, та прооперували. Зараз йому нічого не загрожує.

Сама суддя нещодавно пройшла кваліфікаційне оцінювання і даний час доглядає дитину. А її співбесіда, на якій зокрема запитувалося і про батька-суддя та будинок на Печерську, транслювалась он-лайн. Відкіля, припускають, злочинці і могли почерпнути частину своєї інформації про своїх жертв.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

У зв’язку із цим колеги судді-жертви нападу пишуть про те, щоб їхні Е-декларації були доступними винятково для уповноважених органів, а не для не для всіх охочих…

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності