Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Скороход говорить про $5 тис., а колись депутатський голос оцінювали у всі 10, 20 і 30 тис.

Народний депутат Анна Скороход, яку напередодні виключили з фракції Слуга народу начебто за відмову голосувати “за” ринок землі, підтвердила отримання нардепами політсили грошей в конвертах за голосування.____27098_650x410

Анна Скороход в кулуарах парламенту прокоментувала своє виключення з фракції Слуга народу та відповіла на звинувачення її голови Давида Арахамії.

«Мені розповіли, що я пропонувала по 3 тисячі доларів за рішення в комітеті? Тут зарплати по 5 тисяч доларів в конверті, а ви говорите про три тисячі», – зазначила нардеп.

На уточнююче запитання журналістів про те, хто їх платить, Скороход ухилилася від прямої відповіді, зазначивши, що всі це бачили, тому що, мовляв, були зафіксовані випадки передачі конвертів за голосування.

Водночас стверджує, що сама таких конвертів не отримувала, «бо голосує не так, як вказують».
Цікаво, що за часів президентства Петра Порошенка депутатський голос оцінювали начебто у 10 тисяч доларів, а за Віктора Януковича – всі 20 і навіть 30 тисяч… Ось таке воно – депутатське зубожіння…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

 

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності