Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

“Скрипаль завжди в законі”, але не хірург… пластичний

У Києві на вул.Саксаганського невідомий застрелив пластичного хірурга і втік. eddaefa-saks1

Про це повідомив Відділ комунікації поліції Києва, в особі заступника начальника київської поліції Германа Приступи та начальника відділу поліції Шевченківського району Дмитра Шумейка.

Повідомлення про інцидент надійшло до правоохоронців близько 18:00. Вбивство сталося у дворі житлового будинку за адресою вул.Саксаганського, 117.  b013195-saks3

Особу загиблого встановлено: місцевий мешканець, 1977 року народження.  Слідчими розпочато кримінальне провадження за ст. 115 КК “Умисне вбивство”, санкція статті передбачає до 15-ти років позбавлення волі.

На місці події працює слідчо-оперативна група, криміналістична лабораторія, кінологи та оперативники. На розшук і затримання зловмисника орієнтовано всі наряди, проводиться спеціальна поліцейська операція“, – повідомили у поліції.

Як заявив Приступа, чоловік, якого застрелили, винаймав квартиру за цією адресою, він – пластичний хірург. За словами Шумейка, у квартирі загиблий проживав разом з сім’єю, одружений, має дітей. d335b19-sot

Загиблий – Андрій Сотник, який працював керівником у “DMK Ukraine”. На сайті компанії вказано, що Сотник є кандидатом медичних наук, лікарем-хірургом, пластичним і естетичним хірургом.  На сторінці Сотника у Facebook зазначено, що він – уродженець Донецька.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Як каже стара бандитська приказка: “Скрипаль завжди в “законі (недоторканий, ред.)“, – коли мова йде про “лабухів”, але це правило не стосується пластичних хірургів, які є єдиними особами, які знають нові обличчя їхніх розшукуваних пацієнтів… 

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності