Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

СОБОЛЄВ ЗВИНУВАТИВ ДЕРЕВ’ЯНКА У ШАХРАЙСТВІ

Окремі члени партії «Воля», яка на парламентських виборах приєдналася до партії Андрія Садового «Самопоміч», заявили про наміри сформувати у Верховній Раді окреме «міжфракційне депутатське об’єднання або депутатську групу».
Про це йдеться в заяві партії, розміщеній на сайті партії.

Згідно з заявою, 2 листопада відбулися «Національні Збори» партії, на яких було прийнято «положення про діяльність представників «Волі» в ВР 8-го скликання». Також у повідомленні зазначено, що «Національні Збори» визнали незадовільною співпрацю на позачергових виборах з об’єднанням «Самопоміч». Зокрема, «партійці негативно оцінили порушення» «Самопоміччю» рішень перших позачергових Зборів партії «Воля», відсутність підтримки узгоджених мажоритарних кандидатів на окремих округах і невідповідність люстраційним і морально-етичним критеріям деяких активістів та членів «Самопомочі».

При цьому в «Волі» заявили, що «народні депутати, які були обрані за списком спільним з об’єднанням» Самопоміч», виконають узяті на себе зобов’язання щодо вступу у фракцію «Самопоміч» у Верховній Раді».

Нардепи, які були делеговані партією «Воля» в спільний з об’єднанням «Самопоміч» виборчий список – Ірина Суслова, Андрій Немировський, Олексій Кузьменко, Руслан Солодовников та Юрій Дерев’янко підписали Меморандум представників «Волі», що передбачає «основні завдання представників «Волі» у Верховній Раді».

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Також на Зборах партії були дообрані нові члени Ради партії – Ірина Суслова та Олексій Бонюк. Також в Раду партії входять Юрій Дерев’янко, Ольга Галабала та Сергій Таран.

З’їзд прийняв рішення про участь партії в наступних місцевих виборах, висуваючи виборчі списки і своїх кандидатів від політичної партії «Воля».

«Воля» активізує процес створення своїх районних і обласних організацій та формування координаційної ради як керівного статутного органу партії. Питання політичного партнерства під час місцевих виборів вирішуватимуть Національні Збори за поданням Координаційної ради партії», – йдеться в заяві.

Інформацію про збори «Волі» розмістив на своїй сторінці в соцмережі Фейсбук один з співзасновників партії Юрій Дерев’янко.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

В свою чергу на Facebook-сторінці партії «Воля» повідомили, що всередині «Волі» членами Ради партії почалися зловживання повноваженнями.

Крім того, кандидат в нардепи від об’єднання «Самопоміч» Єгор Соболєв, один з співзасновників «Волі», у своєму Facebook заявив, коментуючи повідомлення партії, що «величезною помилкою було взяти в партію і в створення люстраційного законодавства Юрія Дерев’янка: «Це дуже талановитий шахрай, за яким стоїть величезне угруповання з викачування грошей платників податків».

Довідка
Як відомо, Єгор Соболєв став народним депутатом від партії «Воля» за списком Об’єднання «Самопоміч». Юрій Дерев’янко вдруге виграв вибори в одномандатному виборчому окрузі № 87 (з центром у Надвірні) також як висуванець «Волі».

Джерело: Ukranews

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності