Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Сотники та комендант Майдану Парубій «ЗА» Михайла Ноняка

Днями в Івано-Франківськ приїхали комендант Майдану Андрій Парубій та його бойові сотники Самооборони київського Майдану, щоб підтримати побратима Михайла Ноняка, який балотується в народні депутати по мажоритарному округу № 83 від політичної партії «Народний Фронт».

Шановне товариство ручається за Михайла і впевнене, що у разі його обрання він буде хорошим депутатом, адже Ноняк з першого і до останнього дня Революції гідності жодного разу не підвів їх на Майдані і не дав ані найменшого приводу в ньому сумніватися, тому він не підведе і у Верховній Раді.

Побратими попросили Івано-Франківців не продавати свій голос «гречкосіям», зробити обдуманий вибір та підтримати їхнього бойового товариша Михайла Ноняка, як представника Майдану, якого вони делегують у владу.

Андрій Парубій, комендант Майдану, один з лідерів «Народного фронту»:

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«В Михайлові я впевнений на всі сто відсотків, він не змінив своїх переконань під час Революції, він у найважчі хвилини Майдану був на барикадах, і тому я впевнений, що він не зрадить своїх виборців у Верховній Раді. Саме такі люди і мають стати новими обличчями української політики, які будуть робити все, щоб Україна стала успішною європейською державою.

Більшість йде до влади, щоб перетворити мандат у бізнес. І якщо ми знову на це закриємо очі і обиратимемо бізнесменів-олігархів, то опинимося у ситуації, яка була у 2004 році, коли минув Майдан, а нічого не змінилося. Бо зміни починаються з нас! Давайте нарешті відділимо бізнес від влади: тут і сьогодні, під час виборів. Кулі на Майдані не розбирали, хто сотник, громадський діяч чи журналіст. Тому так, як ми свого часу об’єдналися на Майдані, нам треба об’єднатися і 26 жовтня. Кожен з нас зможе ще раз підтримати Майдан, підтримуючи нашого сотника Михайла Ноняка».

Андрій Тірон, сотник 6-ї сотні Самооборони Майдану, боєць 2-го батальйону Національної Гвардії України:

«Ми з Михайлом познайомилися, коли він прийшов до мене в намет і сказав, що в нього в сотні є травмований, якого везти в лікарню не можна, бо по дорозі його можуть викрасти. Тоді разом з Михайлом та іншими сотниками ми прийняли одностайне рішення, що поранених і травмованих ми ліковуватимемо таємно. Ми з Михайлом маємо чимало лікарських таємниць, адже я на Майдані був керівником медичної сотні, і діяли ми тоді, як колись наші прадіди «упівці».
Коли Михайло був делегований нами в органи влади, а я відповідно – формувати другий добровольчий батальйон Національної Гвардії, в мене постало питання, яке є актуальним і сьогодні – це індивідуальний захист. Саме тоді до мене звернулися волонтери, які повідомили, що мають велику партію шоломів, але так як у нас корупція в прикордонній службі, то митники її не пропускають через кордон. А Михайло саме боровся тоді з цим ганебним явищем під назвою «корупція». Тому завдяки йому більше ніж 200 шоломів потрапили в мій батальйон, і я сьогодні можу з впевненістю сказати, що не один шолом з цієї партії врятував тоді наших бійців від гранатних осколків і каміння».

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Олександр, сотник 1-ї сотні Самооборони Майдану, боєць розвідроти при батальйоні «Айдар»:

«Я був з перших днів на Майдані і щойно повернувся з АТО. Зараз ми зіштовхнулися з великою кількістю роботи: потрібно допомагати добровольцям, підтримувати волонтерів. Михайло ніколи не стояв осторонь, що стосувалося допомоги. І якщо говорити про Михайла, то я можу сказати, що на цю людину завжди можна було покластися. Тому я вболіваю за його перемогу на цих виборах до ВР».

Володимир, сотник 18-ї сотні Самооборони Майдану, один з засновників батальйону «Айдар»:

«Михайло Ноняк – дуже самокритична і віддана народу людина. Його внесок у розбудову новітньої України, починаючи з часів Майдану, є досить вагомим. Михайлу довірили оберігати «Другу барикаду», а це була найгарячіша точка Майдану. І він з хлопцями там вистояв, і переміг. Тому ми впевнені в його свідомості і відданості.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Перебуваючи в зоні АТО, ми стикнулися з проблемою непропуску через митницю медикаментів, засобів індивідуального захисту та багато інших необхідних бійцям речей. Здавалося, ці питання ми ніколи не вирішимо, але завдяки Михайлові ми все вирішили.

На даний момент, я вважаю, що його кандидатура в народні депутати є однією з найбільш виправданих. Адже зараз є багато псевдопатріотів і «гречкосіїв», які намагаються пройти до Верховної Ради. Михайло саме той, хто в разі обрання буде проводитиме своєрідне «АТО» у нашому Парламенті. Тому я йому вдячний і вірю йому».

Сергій, сотник 24-ї сотні Самооборони Майдану:

«З Михайлом я познайомився на Майдані. В мене була одна з найбільших сотень. Ми допомагали і на «Другій барикаді», і на «Першій», і на «Третій», і на Грушевського, а на «Маріїнці» ловили та арештовували тітушок. Михайло тоді зарекомендував себе мужнім чоловіком, з великою силою волі, на якого можна покластися.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Пам’ятаю й таке, коли він протягом трьох днів не спав, адже тоді дійсно було не до сну. Та фізіологія брала своє. І тільки Михайло не піддавався втомі, що черговий раз підтверджує його відповідальність за себе та за інших.

Нашим українським виборцям хочу сказати, що досить уже голосувати за «бабло» та красиві лиця. Треба голосувати за воїнів та героїв, які проливали і проливають зараз кров, тих, хто поховав своїх друзів, вдячність і відповідальність перед якими нестиме усе життя. Саме таким є мій побратим Михайло Ноняк».

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності