Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Економіка

Соціальним установам роздаватимуть дармове майно

В Україні найближчим часом почнуть безкоштовно роздавати митний конфіскат установам, які цього потребують.Відповідна ініціатива належить Міністерству юстиції, яке запропонувала популяризувати безкоштовну роздачу майна, яке перебуває під арештом, за допомогою системи електронних торгів (СЕТАМ). На черзі перш за все – дитбудинки, благодійні фонди, лікарні та школи.

Для того, щоб подати заявку на безкоштовний лот, необхідно подати оригінали документів (або завірені копії) організації та письмове обгрунтування того, чому саме вам необхідно виділити конфісковану митниками машину або, скажімо, будинок в селі.

Проте, це тільки перший етап – остаточне рішення приймає спеціальна комісія з фіскалів, митників, виконавчої служби та фінансової організації (органу місцевого самоврядування).

Відомо, що будуть виставлятися також автомобілі, які не пройшли належним чином митне оформлення.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності