Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Соціальні новини

Спецназу МВС довелося штурмувати захоплену колекторами квартиру в центрі столиці

У Києві на просп. Героїв Сталінграда 17 колекторів в масках увірвалися в квартиру і вигнали власників – їх штурмував спецназ МВС.

Про це повідомляє Нацполіція Києва. За словами потерпілої, вона почула шум у коридорі, після чого в квартиру увірвалось два десятки чоловіків у масках.341344

«Невідомі виштовхали з дому господиню з дочкою і закрилися зсередини», – повідомили в поліції.

Силовики провели спецоперацію з участю спецназу. Після коротких переговорів зі зловмисниками квартиру взяли штурмом, а групу чоловіків затримали. Зазначається, що постраждалі два роки беруть участь в судових спорах щодо грошового боргу.

«Цій родині неодноразово погрожували. Надалі борг передали третім особам, але жодних документів щодо примусового виселення не було», – йдеться в повідомленні.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

За словами начальника Оболонського управління поліції Віталія Бикова, після захоплення з квартири зникли цінні речі та ювелірні прикраси. Поліція розслідує інцидент за ст. 356 (Самоправство) і ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) КК.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності