Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

СПІЙМАЛИ НА ГАРЯЧОМУ

В Івано-Франківську поліцейські затримали ґвалтівника в момент, коли він намагався задушити свою жертву.

Дівчина дивом залишилася жива. Адже, як виявилося, 56-річний ґвалтівник – досвідчений рецидивіст.

Їхня зміна вже закінчувалася, коли на робочий планшет надійшло повідомлення про зґвалтування. На місце НП патрульні Інна та Віталій дісталися в лічені хвилини.
«Він лежав на ній, тримав руки на шиї і почав тікати», – сказав Віталій Федюк, інспектор патрульної поліції.

Чоловіка наздогнали.
«Він вже навіть будучи в наручниках неодноразово намагався втекти, просився, щоб його відпустили, пропонував гроші», – додав інспектор Федюк. Інспектор Інна в цей час приводила до тями жертву.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Виявилося, затриманий – 56-річний місцевий житель. Раніше вже був судимим. Поліцейські припускають: за жертвою стежив, і напад ретельно спланував. Місце вибрав безлюдне.
Це поле – усього за декілька кілометрів від Івано-Франківська. Молода жінка доб­ре знала цю стежку. Вона веде до джерела, звідки Тетяна часто набирала воду додому.

У рідному селі Тараса – так звуть затриманого – добре знають і бояться.

Сидів за зґвалтування, а в 96-му його засудили за жорстоке вбивство вагітної жінки.
«Вчителька йшла через лісок, на сьомому місяці вона була вагітна. Він зґвалтував її, закопав у лісі, яму прикинув хмизом, так її через деякий час знайшли», – розповідає Ольга Домин, Петриловський сільський голова.

Засудили до смертної кари, але потім замінили її на 20 років суворого режиму. В цьому році Тарас звільнився. І знову опинився за ґратами – зараз він у СІЗО. Єдиний, хто не вірить у провину – батько.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Якщо провину чоловіка доведуть – йому загрожує 10 років в’язниці.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності