Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Співробітника військомату покусала зла… мати призовника

51-річна мешканка Рівненської області вкусила 33-річного співробітника військового комісаріату під час вручення повістки її 21-річному синові.0ec29361380061560bc2ad5404598d13-300x173

Про це йдеться в повідомленні ГУ Національної поліції у Рівненській області.

Після цього жінка пояснила поліцейським, що нанесла укус, так як відчула небезпеку.

Слідчі Млинівського відділення поліції проводять досудове розслідування за фактом завданих умисного легкого тілесного ушкодження. Із заявою в поліцію чоловік звернувся щодо притягнення до кримінальної відповідальності жінки, яка вкусила його за палець руки, коли він мав намір вручити повістку для проходження військової строкової служби її синові.

Слідчо-оперативна група встановила, що мати з 21-річним сином в той день йшли по вулиці Івана Франка у Млинові (Рівненська область), коли недалеко від них зупинився легковий автомобіль.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

З салону в цивільному одязі вийшов співробітник військкомату і крикнув хлопцеві, щоб той зупинився, однак мати наказала синові бігти. Тоді співробітник військкомату схопив його рукою за рюкзак, а жінка в цей момент вкусила чоловіка за палець.

Після цього вона пояснила поліцейським, що нанесла укус, так як відчула небезпеку. Жінка стверджує, що не знала, що чоловік з військкомату.

У кримінальному провадженні, розпочатому за попередньої кваліфікації ч. 1 ст. 125 (умисні легкі тілесні ушкодження) Кримінального кодексу, тривають слідчі дії.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності