Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Соціальні новини

США нададуть Україні додатковий $1 млрд

27 квітня, посол США в  Україні Джеффрі Пайєтт заявив, що має намір підписати другу угоду про надання Україні кредитних гарантій на $1 мільярд

Про це він повідомив на своїй сторінці в Twitter.

«Незабаром я підпишу другу з травня 2014 угоду про кредитні гарантії на $1 млрд., що дозволить Україні відновити свою фінансову основу», – написав Пайетт. Таким чином, за його словами, США «збираються надати додатковий $1 млрд. за квотою 2015 для забезпечення подальшого прогресу цих реформ».

«Україна буде продовжувати рухатися вперед. Сполучені Штати будуть підтримувати вас, сьогодні і в майбутньому», – запевнив американський дипломат.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Крім того, Пайетт повідомив, що «через МВФ ми робимо свій внесок у підтримку Україні у розмірі $17,5 млрд. за чотирирічною програмою». Говорячи про реформи, він згадав децентралізацію, яка повинна «зміцнити українську демократію і завершити процес побудови нової країни».

«Я знаю, що у Порошенка, Яценюка, Гройсмана і основних лідерів фракцій спільне бачення цієї реформи», – зазначив Пайетт.

Нагадаємо, раніше віце-президент США Байден повідомив про готовність Штатів надати Україні кредитні гарантії в розмірі $1 млрд. в рамках фінансової підтримки у 2015 році. Він також повідомив про фінансування проектів для надання гуманітарної допомоги вимушеним переселенцям і постраждалим в результаті конфлікту в Донбасі.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності